Tuesday , March 21 2023

Gothminister – Angel

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Gästskribent)

[singel, Tatra, betyg: -]

“Gothminister” måste vara det fånigaste namnet sedan jag vet inte vad. Hur som helst släpper nu bandet som valt detta namn sin första singel, innehållandes titelspåret i två versioner och en extralåt.

Här bjuds på norsk Gothmetalbody med distade gitarrer, dramatiska körer och tunga beats. Det doftar en hel del Marilyn Manson, och även om det inte är lika kompetent som det amerikanska geniets musik så är det väldigt välgjort. Och även om jag suckar åt den ondska bandet försöker utstråla och åt bristen på nytänkande så vet jag att jag kommer dansa loss när det här spelas ute, för det är faktiskt rätt bra.

Om Webbmaster

Kolla även

Alison Goldfrapp släpper soloalbum och presenterar förstasingeln “So Hard So Hot”

Efter sju album med Goldfrapp är det nu dags för frontfiguren Alison Goldfrapp att släppa …