Sunday , January 29 2023

Double Park – Bad Hair Day

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Gästskribent)

[singel, After Hours Music/Playground, betyg: -]

Förhoppningarna på ny musik i dessa dagar av musikaliskt förfall är små. Double Park vägrar dock att göra mig besviken med sin högst akustiska gitarrpop av det stilla slaget, där både text och toner överraskar. Det känns som om de bra låtarna är något som finns naturligt hos kompositören Johan Prosell, som samarbetar med Lars Sköld, till vardags trummis i Tiamat.

Singeln innehåller albumspåren “Bad Hair Day” och “Don´t Leave” och det känns som om jag aldrig kommer att tröttna på de här låtarna. Jag skall köpa albumet snarast och ha som sommarsoundtrack, och rekommenderar er att göra samma sak.

Om Webbmaster

Kolla även

Dave Gahan och Kurt Uenala – deltar på en hyllningsskiva till The Raveonettes

För tjugo år sedan gav Köpenhamnsbandet The Raveonettes, bestående av Sune Rose Wagner och Sharin …