Tuesday , March 28 2023

Echo Image – – i ord och bild

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jonaz Björk)

Det är Påskafton 2002. Kåren i Göteborg sjuder av liv och rörelse: SAMA är bara några timmar bort. Echo Image som just varit ute på en lång Europaturné som förband till Apoptygma Berzerk skall upp som första band på stora scenen.

Echo Image består av tre killar och en tjej från Fredrikstad i Norge. Pål Rydbom är gruppens musikaliske motor och sångare. Fredrik Hansen spelar synth liksom Trine Bilet som också sjunger. Senaste medlem i gruppen är gitarristen Lars Holt. Det Echo Image

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Kjellvander Tonbruket - Fossils

KjellvanderTonbruket – Fossils

KjellvanderTonbrukets förra album, Doom Country, var en grym platta, tung och lätt att falla pladask …