Thursday , July 25 2024

Project x – Closing Down the Systems

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Micael Sandén)

[album, Energy / Border, betyg: -]

Observera att detta inte är en kvalitativ recension av innehållet utan snarare en bedömning av skivan som den är menad, till dem som stöttat Project X genom åren, de där inbitna fansen som vill ha och höra allt. Till och med sångaren Torgny Gottberg säger, ” –Många tidigare låtar är helt klart ren skit. Men det är alltid folk som frågar efter dem.”.

Plattan innehåller totalt tjugo spår, allt ifrån tidiga demoversioner och osläppta mixar gjorda av andra artister till covers och tre livespår. Med denna platta avslutar de det som varit och blickar framåt. Denna snygga digipack, med kommentarer om alla spåren, släpps bara i tusen exemplar, så vänta inte för länge. Och förresten, det låter faktiskt inte alls så illa.

(Zero beklagar att denna recensionstext felaktigt blev ersatt av gruppen Pzycho Bitch skiva Eden i senaste numret av papperstidningen 1/2002)

Om Webbmaster

Kolla även

Lucifer’s Aid omtolkar tre låtar från Springsteens “Nebraska”

1982 släppte Bruce Springsteen det tidlösa albumet Nebraska.  Mellan den överdådiga The River-dubbeln och den …