Diverse artister – Footprints

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Duvander)

[samling, MPDQX, betyg: -]

Ibland är man sådär lite extra stolt över sitt skånska arv. Som när Malmö-bolaget MPDQX sammanställer en av sin underetiketters artister och skickar ut för massorna att konsumera. Här njuter man i fulla drag av Vibraspheres tuggande, meditativa basgångar innan man kastas in i Qlaps blytunga “Puck el pisto”. Andra groovemaskinsprojekt som ni kanske känner igen är Ticon och Son Kite, vilka bägge levererar sedvanligt njutbara kompositioner. Vill ni få det att gunga i betonggolvet hemma så är detta en klart lämplig investering.

Om Webbmaster

Kolla även

Lucifer’s Aid omtolkar tre låtar från Springsteens “Nebraska”

1982 släppte Bruce Springsteen det tidlösa albumet Nebraska.  Mellan den överdådiga The River-dubbeln och den …