Wednesday , December 6 2023

Diverse artister – Footprints

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Duvander)

[samling, MPDQX, betyg: -]

Ibland är man sådär lite extra stolt över sitt skånska arv. Som när Malmö-bolaget MPDQX sammanställer en av sin underetiketters artister och skickar ut för massorna att konsumera. Här njuter man i fulla drag av Vibraspheres tuggande, meditativa basgångar innan man kastas in i Qlaps blytunga “Puck el pisto”. Andra groovemaskinsprojekt som ni kanske känner igen är Ticon och Son Kite, vilka bägge levererar sedvanligt njutbara kompositioner. Vill ni få det att gunga i betonggolvet hemma så är detta en klart lämplig investering.

Om Webbmaster

Kolla även

RADAR – videodebuterar med “Time”

Nu ett av årets mest efterlängtade musikvideosläpp. Vissa känner dem som “Mox” och “Drozhzhi”. Andra …