Thursday , June 20 2024

Mr Data – – alias Alexander Hofman

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Jahnstedt)

Några spelningar i början på 90-talet gjorde S.P.O.C.K-sångaren Alexander Hofman till en kultfigur. Med låtar som “E-electric” och “The Androids are Here” gjorde han en enmansshow som de flesta som besökte dessa spelningar minns än idag. Strax därefter va

Det hela startade som ett nödlösningsprojekt 1990! Ärorika Malmöklubben Stadt Hamburg hade i många år anordnat julfester, på vilka Alexander Hofman oftast stod på scen i olika sammanhang. Alexander berättar om nödlösningsprojektet.
– 1990 var alla möjlig

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …