Friday , September 22 2023

Mr Data – – alias Alexander Hofman

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Jahnstedt)

Några spelningar i början på 90-talet gjorde S.P.O.C.K-sångaren Alexander Hofman till en kultfigur. Med låtar som “E-electric” och “The Androids are Here” gjorde han en enmansshow som de flesta som besökte dessa spelningar minns än idag. Strax därefter va

Det hela startade som ett nödlösningsprojekt 1990! Ärorika Malmöklubben Stadt Hamburg hade i många år anordnat julfester, på vilka Alexander Hofman oftast stod på scen i olika sammanhang. Alexander berättar om nödlösningsprojektet.
– 1990 var alla möjlig

Om Webbmaster

Kolla även

Paul Rein – går tillbaka till åttiotalsrötterna på BEATBOXHBG23

På åttiotalet hade han stora framgångar med låtar som “Stop (Give It Up)” och “Lady-O”. …