Wednesday , May 22 2024

Spares – End Of The Line

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Frans Jahnstedt)

[singel, M&A, betyg: -]

Det är resterna av Children On Stun som här släpper en CDM, med gitarristen och låtskrivaren Simon Manning i spetsen, under namnet Spares. Det är dels låten “The snails rave” från albumet Tired And Bizarre, som kom i våras, och dels den nya låten” It´s ok I´m only bleeding”.

Båda i två versioner vardera. Och man fortsätter, likt debutalbumet, att flörta med diverse musikstilar. Nu räcker det inte med originalversionens outhärdliga trummaskin i “The snails rave” utan man har även låtit ett band kallat Stripper mixa om låten till total oigenkännlighet i en dansversion. Något jag har lite svårt att se någon mening med. Den nya låten verkar bra i sådär 20sek sedan är introt slut och man börjar väsnas med alla möjliga instrument på en gång. Nä, ren dynga är vad det är.

Om Webbmaster

Kolla även

In Atlas – Where the Wildflowers Grow

Vad sägs om smart och modern elektronisk pop med vissa influenser från Dubstar och Zola …