Sunday , January 29 2023

S.P.O.C.K. – Queen of Space

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Frans Jahnstedt)

[singel, SSC/Playground, betyg: -]

Det är det här som kallas S.P.O.C.K´n´roll och “Queen of Space” är den andra singeln från deras senaste album A S.P.O.C.K Odyssey. Detta är en sexspårsversion av singeln som förutom singelspåret bjuder på två andra låtar och några remixar, bl.a. en av Eskil från Covenant.

Personligen tycker jag att förra singeln “Where Rockets Fly” och även några andra låtar från skivan är bättre men hursomhelst är det här helt ok. Dessutom bjuder de på två versioner av covern på Pete Shelleys “I don´t know what it is”, som tidigare bara släppts på samlingen Cover classics vol. 2, och den är helskön. Så i första hand köp skivan men är du en riktig S.P.O.C.K´n´rollare så bör du även införskaffa denna.

Om Webbmaster

Kolla även

Dave Gahan och Kurt Uenala – deltar på en hyllningsskiva till The Raveonettes

För tjugo år sedan gav Köpenhamnsbandet The Raveonettes, bestående av Sune Rose Wagner och Sharin …