Incka – Flygplan

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Frans Jahnstedt)

[singel, Bolero/Universal, betyg: -]

Popgudinnan Incka är tillbaka med sin feminina Pop och sina banala textrader, och som vanligt i samarbete med Nille Perned. Låten “Flygplan” handlar om vardagstristess och är en typisk Incka-låt så fansen lär känna igen sig.

Som bonus bjuds vi på “Vintergäster”, en härlig liten kärlekssång. Förvisso är det här helt ok men jag hade hoppats att den suveräna låten “14 igen”, som Zeroredaktionen fick en förhandsdemo av redan på Hultfredsfestivalen 2000, skulle komma som första singel. Men den som väntar på något gott får vänta lite till och nu ser jag med stor förväntan fram mot uppföljaren till debutalbumet “Nu ännu bättre” från 1998.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Ella Guru - No Strings Attached

Ella Guru – No Strings Attached

Ep:n No Strings Attached innehåller fyra spår, varav titelspåret finns i två versioner. Bakom namnet …