Hem / Artiklar / First Floor Power – – En oslipad diamant

First Floor Power – – En oslipad diamant

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Frans Jahnstedt)

FFP blev uppmärksammade redan innan sitt genombrott genom dokumentärfilmen “Det är svårt att le med en svart tand i munnen”, som sändes i SVT, februari 2000. I slutet av den får man sitt efterlängtade skivkontrakt men efter det har karriären satts på hård

Ett år efter EP-n “We are the people” så släpptes då äntligen debutalbumet, i slutet av februari, under namnet There is hope. Det efter flera års slit av glädje i motvind som började på en krog i Malmö 1997.

– Jag träffade Jenny (sång och gitarr) oc

Kommentarer

Kommentarer

Om Webbmaster

Kolla även

Ett samtal om Depeche Mode i Sverige 1982-2020

Världens bästa elektroniska rockband. Sveriges just nu mest ambitiösa popjournalist. Visst låter det som en …