Bob Hund – Stenåldern Kan Börja

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Frans Jahnstedt)

[album, Silence, betyg: -]

Bob Hund är det oväntades fader, precis när man visat upp sig för den utländska publiken som Bergman Rock, släpper man förvånande nog en skiva med Bob hund. Ännu mer oväntat var att mina förväntningar inte alls nådde upp till den maniska nivå de gjort vid tidigare skivsläpp, kanske p.g.a. det tråkiga singelvalet.

Skivan är ändå fylld med 13 riktigt bra låtar i sann Bob Hund anda men det saknas en “idiot”, en “revolution” eller en “Dusseldorf” även om “Ner på jorden” inte är långt därifrån. Textmässigt håller man inte riktigt samma nivå som tidigare. Aldrig har jag väl varit så negativ om något som är så bra? Nej, nej, nej, för övrigt så stal de mitt hjärta.

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …