Wednesday , May 22 2024

20 Years Of Massproduktion – Were Only In It For The Money

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Frans Jahnstedt)

[samling, Massproduktion, betyg: -]

Independent-bolaget Massproduktion kan nu själva gå till systemet och köpa champagne till jubileumsfesten men istället köper de ljumna folköl och återvänder för var sin dag till replokalen.

Nej, riktigt så är det inte utan tanken med den här jubileumsplattan var att de idag aktiva banden skulle göra covers på de nedlagda, och de nedlagda återförenas för en dag och spela in en av sina egna outgivna låtar. Bl.a. Gör bolagets storheter Garmarna en cover på de tidigare storheterna Rasta Hundens “Rastlös” En annorlunda version i tysk miljö med Nina Hagen kompad i The Clash-stuk. En grym låt som dock förlorar på målfoto mot Rummet med sin egna låt “Tunga tårar”.

Övriga medverkande är bland andra Vacum, The shades of orange, The $1000 playboys, Mire, Krunch, The kristet utseende och Brända barn som dock inte gick att återförena utan istället mixades deras låt “Allt står i lågor” på ett bra sätt av Jan Strandqvist/Red Mecka.

Om Webbmaster

Kolla även

In Atlas – Where the Wildflowers Grow

Vad sägs om smart och modern elektronisk pop med vissa influenser från Dubstar och Zola …