Wednesday , October 5 2022

Limbo – Continuum: The fire front

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jon Josefsson)

[album, Energia/Autoglobe, betyg: -]

Ett av de största namnen inom Synthen i Italien är bandet Limbo som sedan något år tillbaka endast består av grundaren Gianluca Becuzzi.

Och på denna coverplatta har Mr Becuzzi slaktat en en hel del gamla klassiker . Joy Divions “Heart and Soul” gör sig inte speciellt bra på italienska, för att säga det snällt. Kraftwerks “Trance Euro XS” och D.A.Fs “Der Mussolini” får heller ingen rättvis behandling.

Samtliga spår karaktäriseras av Mr Becuzzis mörka väsande röst. Gillar man dåliga versioner av en bunt klassiker, framförda på väsande italienska är detta en kanonplatta. Om inte, är det en kalkonplatta.

Om Webbmaster

Kolla även

RAMN – “En krona av ormar”

Låt oss titta närmare på en intressant Göteborgsduo. RAMN, som består av rutinerade Mattias och …