Hem / Artiklar / THE APRIL TEARS – – Vägrar att vara inställsamma

THE APRIL TEARS – – Vägrar att vara inställsamma

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jon Josefsson)

– Vi vill göra musik. Idag finns det allt för mycket skit! Jag träffade den musikaliska grundstommen i April Tears, Andreas Jismark på ett fik i centrala Stockholm. Bandet släpper snart sitt andra album; “Consume Desire”. Influenserna från flera av 80-tal

Jag träffar Andreas en kall novemberdag utanför fiket där vi bestämt möte. För att inte förfrysa och för att få något att äta tvekar vi inte när dörren öppnas på glänt och släpper ut lite värme. Vi går in och hittar till slut någonstans att sitta. Efter a

Kommentarer

Kommentarer

Om Webbmaster

Kolla även

Bryan Ferry till Gröna Lund

Även The Hives, Pixies med flera.