Speedy J – A shocking hobby

Betyg - 9

9

Detta är inte soundtracket till en skräckfilm, detta ÄR en skräckfilm.

User Rating: Be the first one !

När Massive Attacks platta “Mezzanine” kom för ett par år sedan, var det många som tyckte det lät som soundtracket till en skräckfilm. Suggestivt, mörkt och störande. Det är ungefär på den nivån som Speedy J tar vid. “A shocking hobby” är det absolut mest skräckinjagande som placerats på 650MB digitalt media. Detta är inte soundtracket till en skräckfilm, detta ÄR en skräckfilm. Inklusive blod-, shock- och äckeleffekter, i sin helhet komprimerat till rent och skärt oljud, allt som oftast inordnat i bisarrt instrumentalt kaos som fascinerar, trollbinder och förför på samma sätt som filmer som “Exorcisten”, “Hellraiser” och “Alien”.

Om Petter Duvander

Skribent. Kulturkonsument som bytte Elvis mot Kraftwerk någonstans runt höstterminen 1983. På den vägen är det.