Hem / Artiklar / Pluxus – – musik och lerfilm på elektronisk resa

Pluxus – – musik och lerfilm på elektronisk resa

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jon Josefsson)

Killarna i stockholmbandet Pluxus har haft stora framgångar med sin elektroniska finmusik det senaste året. Att jämföra med Kraftwerk ligger nära till hands, en jämförelse som inte riktigt går hem bland bandmedlemmarna. I höst planerar kvartetten att åka

– Vi är här för att spela bordshockey. Jag har tränat en hel del för att inte bli krossad av de festivalbesökare som ska utmana oss, säger Sebastian och ser självsäker ut. Med den rutiga kepsen säkert på plats och de tajta manchesterbyxorna är han som tag

Kommentarer

Kommentarer

Om Webbmaster

Kolla även

A Concise History of Joy ger full genomslagskraft med singelsläppet “Circa ’96”

Elektronisk brutal-pop skulle passa bra som en kortfattad beskrivning på den ljudbild som kommer från …