Saturday , April 20 2024

Pluxus – – musik och lerfilm på elektronisk resa

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jon Josefsson)

Killarna i stockholmbandet Pluxus har haft stora framgångar med sin elektroniska finmusik det senaste året. Att jämföra med Kraftwerk ligger nära till hands, en jämförelse som inte riktigt går hem bland bandmedlemmarna. I höst planerar kvartetten att åka

– Vi är här för att spela bordshockey. Jag har tränat en hel del för att inte bli krossad av de festivalbesökare som ska utmana oss, säger Sebastian och ser självsäker ut. Med den rutiga kepsen säkert på plats och de tajta manchesterbyxorna är han som tag

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …