Hem / Artiklar / Dimbodius – – Egensinnig, vacker musik

Dimbodius – – Egensinnig, vacker musik

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jon Josefsson)

Med den egenproducerade debutep´n “Not Love” slog Marcus Dimodius undan fötterna för mig. Han siktar högt och försöker sig på att spela i samma liga som storheter som The Cure. Det är bra, riktigt bra. Så pass bra att Dimobodius demo har blivit vald till

Efter att ha lyssnat igenom ep´n “Dimbodius” en första gång var jag fast. Mina första tankar var “det här var väl bra, men låter det inte som allt annat?”, men när skeptikern hos mig hade lugnat sig fanns det ingen återvändo. Låtar som “All or nothing” oc

Kommentarer

Kommentarer

Om Webbmaster

Kolla även

Way Out West visade sig från sin bästa sida

Väderprognosen visade regn i stort sett hela helgen. The Cure var det stora utropstecknet i …