Wednesday , July 24 2024

Astral Projection – In the mix

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Duvander)

[album, Goldhead music / Phonokol, betyg: -]

Om ni ser namnet Astral Projection på en av de otaliga goa/trance-samlingsskivorna så vet ni att åtminstone en låt på skivan håller högsta klass. Här får ni så istället levererat en dubbel CD med enbart denna israeliska duo. De är tveklöst mästare i en genre där de enkla förutsättningarna kräver kirurgisk precision av sina artister. Låtar som “Free Tibet” och givetvis gesällprovet “Dancing galaxy” återfinns i nya versioner och klassiker som “Mahadeva” och “People can fly” finns också med för att komplettera på två non-stop mixade skivor som är väl värda en investering av den som söker efter den perfekta partyskivan.

Om Webbmaster

Kolla även

Lucifer’s Aid omtolkar tre låtar från Springsteens “Nebraska”

1982 släppte Bruce Springsteen det tidlösa albumet Nebraska.  Mellan den överdådiga The River-dubbeln och den …