Friday , December 8 2023

Astral Projection – In the mix

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Duvander)

[album, Goldhead music / Phonokol, betyg: -]

Om ni ser namnet Astral Projection på en av de otaliga goa/trance-samlingsskivorna så vet ni att åtminstone en låt på skivan håller högsta klass. Här får ni så istället levererat en dubbel CD med enbart denna israeliska duo. De är tveklöst mästare i en genre där de enkla förutsättningarna kräver kirurgisk precision av sina artister. Låtar som “Free Tibet” och givetvis gesällprovet “Dancing galaxy” återfinns i nya versioner och klassiker som “Mahadeva” och “People can fly” finns också med för att komplettera på två non-stop mixade skivor som är väl värda en investering av den som söker efter den perfekta partyskivan.

Om Webbmaster

Kolla även

Marry Cherry – Knockout

Gillar du The Jesus and Mary Chain, Raveonettes och Spaceman 3?   Kolla då upp …