Wednesday , July 24 2024

Apollo Four Forty – Stop the Rock (1 & 2)

[singel, Stealth / Sony, betyg: -]

Äntligen! Mary Mary från gamla Gaye Bykers on Acid släpps återigen fram till mikrofonen och måste nu anses som permanent extramedlem i denna underbart eklektiska åttamanna-trio från Liverpool. Med en otroligt intelligent mix av influenser och ett decennium av träning i musikteori skapar Noko och bröderna Gray med flera det absoluta och totala svänget och krossar alla medtävlare i progressiva teknogenren. Första singeln innehåller två bonusspår plus den blytunga videon, andra singeln fyra mixar, dubbelvinylen dessutom bonusmixar. Köp alla. Sisten ut på dansgolvet är en bakåtsträvare!

Om Petter Duvander

Skribent. Kulturkonsument som bytte Elvis mot Kraftwerk någonstans runt höstterminen 1983. På den vägen är det.

Kolla även

Lucifer’s Aid omtolkar tre låtar från Springsteens “Nebraska”

1982 släppte Bruce Springsteen det tidlösa albumet Nebraska.  Mellan den överdådiga The River-dubbeln och den …