Senaste nytt
Hem / Nyheter / Mesh är tillbaks!

Mesh är tillbaks!

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Stefan Albinsson)

Efter lång väntan är nu det Bristol baserade bandet Mesh tillbaks med en ny singel. Det är singeln ”Crash” som kommer att släppas den 24 februari. Redan nu finns det en tillgänglig promo utgåva, som är släppt till DJ´s i Tyskland. Denna promo innehåller tre olika mixar av ”Crash”.

Crash – Original Version
Crash – Alien Six Kerosene Remix
Crash – Mesh collision Mix

Låten är hämtad från det kommande albumet ”We Collied” som har release datumet den 31 mars. Mesh ligger nu på det tyska bolaget Koenigskinder Records. Albumet kommer att innehålla titlar som ‘This is what you Wanted’, ”What are you scared of?” ”No place like home” ´Room with a view”, ”Can you mend hearts” och självklart ”Crash”.

”We Collied” är producerat av Gareth Jones som tidigare har producerat bland annat Depeche Mode.

Kommentarer

Kommentarer

Om Webbmaster

Kolla även

Westkust

Westkust – ”Vi gillar när det låter mycket”

I början av mars släppte göteborgsbandet Westkust sitt andra album och det första efter nästan fyra års tystnad. Skivan, som rätt och slätt heter Westkust, är full av ljud, energi och vackra shoegazemelodier.