Covered in Snow – “September and Silence”

Vi har början av juni och på uteserveringarna hörs ett sorl av glada röster. 

På sin nya singel, ”September and Silence”, beskriver den Stockholmsbaserade duon Covered in Snow, som består av Mikael Engström och Tom Hedlund, däremot ett annat och mer stillsamt scenario. 

Covered in Snow började sin karriär i indiebandet Shallow Sense, men har nu döpt om sig och elektrifierat sitt sound. På meritlistan hittar man både hyllningar på utländska musikbloggar och ett samarbete med brittiska Mesh. 

Gillar du Kent och Empathy Test? Då kan “September and Silence” vara din grej. 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Kat Knix – “Tough”

Hon är influerad av Peaches och PJ Harvey, har gjort remixer till The Knife och …