Mayflower Madame – ”A Foretold Ecstasy”

Känns majsolen lite för varm och solig? 

Varför inte kolla upp Mayflower Madame från Oslo, som gör psykedelisk postpunk och har jämförts med The Velvet Underground, The Cure, Bauhaus, The Jesus & Mary Chain och Joy Division.

”A Foretold Ecstasy” är den första singeln från deras tredje album. Enligt sångaren och låtskrivaren Trond Fagernes en mörk historia om att “ständigt jaga någon form av berusande känsla för att lindra sin inre oro, samtidigt som man är medveten om att det bara är ett övergående tillstånd som följs av en oundviklig undergång”.

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Norges bästa liveband startar Europaturnén i Stockholm

Tio år efter en utsåld avskedsturné återuppstod Kaizers Orchestra i höstas och fortsatte på samma …