Me The Tiger – Envy

Faluntrion Me The Tiger är tillbaka med sitt fjärde album, Envy, och precis som tidigare handlar det om energirik elektropop med medryckande melodier och genomtänkta texter.

Me The Tiger, som vill lyfta fram solidaritetsvärderingar och bidra till ett rättvisare och varmare samhälle, kommer under 2024 att spela på både Solitary Experiments 30-årsfestival i Berlin, Echoes of Rebellion i Köln-Mülheim, Subkult i Vänersborg och Progress Productions 20-årsjubileum i Göteborg.

Ni hör Envy här:

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Split Vision – “Envy”

Sydsvenska Split Vision, alias Dan Hansson och Henric Palmqvist, har varit med ända sedan åttiotalet. …