Eddie Wheeler – “Allting kan bli okej”

Eddie Wheeler från Göteborg är en musiker, klubbpromotor, artist, författare och entreprenör som haft många bollar i luften de senaste 20 åren. 

Bland hans meriter kan nämnas flera framträdanden på svensk TV och spelningar över hela världen. 

Länge turnerade Eddie med bara sin gitarr och sin rullstol. Nu har hans musik fått en modern elektronisk touch och Zero Magazine rekommenderar alla att lyssna på hans nya singel, “Allting kan bli okej”! 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Drømlæge – Slitna sanningar och långa spår

Drømlæge är ett soloprojekt med Michael Svedberg från Eskilstuna som låtskrivare, artist och producent.  Han …