Wednesday , February 28 2024

AUS!Funkt – “Can You Make It Alright?” 

Nu över till ett spännande band från Kanada.

AUS!Funkt från Toronto kombinerar den elektroniska musikens groove med postpunkens subversiva aggression och resultatet blir en tilltalande mix av Devo, Cabaret Voltaire, Front 242 och New Order toppad med technohypnos från nittiotalet.

På deras nya singel hittar man både den postpunkiga “7 Billion” och den mer elektroniskt smattrande “Can You Make It Alright?”. 

Bra grejer!

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Mats Hedberg - Solo Elements

Mats Hedberg – Solo Elements

Ännu ett album med elegant gitarrmusik från EBow-mästaren Mats Hedberg. Som titeln Solo Elements klargör …