O!Dorian – funderar kring svek på nya singeln Limelight

O!Dorian – alias den livsglade frisören och schlagerdivan Emil Löfström, som beskriver sin musik som Grand Luxury Overdose – är tillbaka med en ny singel.

”Limelight” har funnits med i låtskrivaren Martin Permers universum länge och spelades först in av australiensiske Peter Wilson.

Nu är O!Dorians version redo att bryta ny mark i spåren av ”Dancing Brokenhearted”, som under hösten placerade honom på såväl topplistor som i radiostationernas fokus.

Emil skrivit en text till ”Limelight” om att svika den man älskar, då man tappat bort sig själv på ett personligt plan, men också i förhållande till sin publik.

På singeln hittar vi även ett par remixer. Bland annat en mäktig klubbremix av nämnda ”Dancing Brokenhearted”, signerad Frans Janousek.

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Både Pet Shop Boys och Francesca e Luigi besjunger ensamheten

1991 släppte Mauro Scocco ”Till dom ensamma” för att lyfta fram de människor som har …