Drømlæge – Slitna sanningar och långa spår

Drømlæge är ett soloprojekt med Michael Svedberg från Eskilstuna som låtskrivare, artist och producent. 

Han släpper nu den syntetiskt popiga EP:n Slitna sanningar och långa spår, där låtarna svänger mellan människans hopp och förtvivlan, mellan drömmar och verklighet, vad vi förväntar oss av livet och möjligen får ut av det. 

Kolla i synnerhet upp (det precis lagom långa) spåret ”Vill ha mer”, där Drømlæge tagit hjälp av den skönsjungande Bastio. 
– Vi hoppas på rättvisa och en bättre morgondag, men lämnas ofta nakna med en känsla av skuld. Börjar vi på den nedre delen av stegen är det väldigt svårt att ta sig upp utan att knuffa ned andra på vägen, förklarar Michael titeln. 

Lyssna här: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Kat Knix – “Tough”

Hon är influerad av Peaches och PJ Harvey, har gjort remixer till The Knife och …