Thursday , July 25 2024

Johan Baeckström – “Forever in Here”

Sveriges svar på Vince Clarke, Johan Baeckström, som nått framgångar med både Daily Planet och White Door, är tillbaka med en ny singel.

Denna heter “Forever in Here” och han beskriver den enligt följande för Zero Magazine:
– Jag har haft en period av skrivkramp sedan förra skivan, Utopia. Jag började faktiskt på den här låten redan i slutet av 2018 och har nog gjort minst tre refränger innan den ’landade’. Men nu är den klar och det är jättekul att folk verkar gilla den!

Ni hör den catchy elektropoppärlan här:

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Split Vision – “Save our Souls”

Nordskånska Split Vision, alias Dan Hansson och Henric Palmqvist, har varit med ända sedan åttiotalet. De …