Friday , December 1 2023

Cold Connection – tolkar Pages “Aska” och bjuder på snygg musikvideo

Häromåret släppte Page låten ”Aska” på en uppskattad EP med samma namn.

Nu har Cold Connection gjort en engelsk cover med tillhörande snygg video. Duons sångare, Daniel Billqvist, berättar:
– ”Ashes” är väldigt speciell och betyder mycket för oss. Inte bara för att självaste Eddie Bengtsson bad oss tolka Pages musik, utan även för att vi fick möjlighet att få jobba ihop med ett produktionsbolag med proffsfotografer och duktiga filmare. Resultatet blev imponerande och gjorde oss överväldigade! Videon handlar om att musiken kan rädda oss i mörka stunder. Den kan få oss att släppa alla bekymmer och leva i stunden.

Daniel berättar vidare om inspelningarna:
– Videon spelades in under två dagar. Den första dagen i en bilhall och den andra i ett vindsutrymme på Slottshöjdens Förskola i Helsingborg. Filmaren Mickael Tannus och Robin Jansson på produktionsbolaget lyckades få fram en ”New York-studiolägenhetskänsla” och vi vill även ge cred till dansaren Maria Saber, som gjorde sin roll otroligt bra!

Lyssna och titta här:

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Train To Spain – ny singel och livevideo: “My Spirit Is Free”

Vad vore en oktoberfredag utan en ny singel från Train To Spain? Förmodligen mycket gråare …