Boy Omega – “Apricity”

Boy Omega, alias multiinstrumentalisten Martin Henrik Hasselgren, är tillbaka med den nya singeln ”Apricity”, som både doftar New Order och Kent. Det handlar om en remake av postrockbandet efs låt med samma namn.

Enligt Hasselgren är ”Kraftwerk en lika stor inspiration som Neil Young”, vilket bådar för framtida storverk.

Lyssna här:  

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Tok Rukoo – “Carousel”

När lyssnade ni senast på ett polsk-israeliskt postpunkband? Förmodligen inte nyligen, så varför inte ge …