Cold Connection – “Bright”

De gör elektronisk pop med influenser från åttiotalets Depeche Mode, Erasure och Rational Youth.

De heter Cold Connection, består av den dynamiska duon Pontus Olsson och Daniel Billqvist, är hemmahörande i Helsingborg och är nu aktuella med den nya singeln ”Bright”. 
– Det är en demo som från början är skapad av Jonas Lindelöf, som vi nu fått hans välsignelse att sätta vår prägel på. Troligtvis den låt vi jobbat mest med. Mycket skruvande och justerande fram och tillbaka, avslöjar Daniel. 

”The song is about you, me and everyone else who from time to time just want to leave this earth and all the horrible things mankind is doing to each other… together in a spaceship for destination love”, berättar duon. 

Ikväll, klockan 20.00, är det premiär för den snygga videon ovan och redan nu kan ni lyssna på denna nostalgiskt blippande elektropoppärla:

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Raindancer – “Sister of Darkness”

Melodiös elektronisk pop med en touch av techno, trance och futurepop.  Det är vad Stockholmsbaserade …