Saturday , June 22 2024

Polygon Legion – Using System EP

Svenska Polygon Legion beskriver sig som “electronic pop for the futuristic mind”, vilket ger en bra beskrivning av deras förhållandevis modernt syntbaserade sound. 

Trion, som består av Owe Emfestav och de äkta makarna Björn och Therese Bohman, gav nyligen ut EP:n Using System, som bland annat innehåller den uppskattade låten Need To Be Free, som handlar om att försöka lämna ett destruktivt förhållande. 

Lyssna här: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Subkultfestivalen

Subkultfestivalen 2023 – Nedräkning 3, 2, 1…

Ni minns hur det var när man var liten och gick och längtade efter att …