Friday , September 22 2023

The Jilted – “Close Encounters”

“Close Encounters” är Stockholmsduons The Jilteds nya singel.

Linus Giertta och Magnus Haderborg nämner Kent, New Order och Depeche Mode som referenser och den snygga låten, som handlar om att dansa med främlingar under de tidiga morgontimmarna, är inspirerad av den populära klubben Under Bron vid Skanstullsbron på Södermalm. 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Lust For Youth – “Giorgia”

Svensk-danska Lust For Youth, alias Hannes Norrvides och Malthe Fischer, har fått mycket uppskattning för sin …