The Jilted – “Close Encounters”

“Close Encounters” är Stockholmsduons The Jilteds nya singel.

Linus Giertta och Magnus Haderborg nämner Kent, New Order och Depeche Mode som referenser och den snygga låten, som handlar om att dansa med främlingar under de tidiga morgontimmarna, är inspirerad av den populära klubben Under Bron vid Skanstullsbron på Södermalm. 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Familjen – nya albumet, “Nerver av tvål”, ute

Hässleholm fortsätter att leverera. Denna gång i form av Familjen, alias Johan T. Karlsson, som …