Sombre View – “For Me and My Demons”

Göteborgstrion Sombre View, som består av Anna Wåhlberg, Magnus Sanborn och Mattias Wåhlberg, bildades redan på nittiotalet och var ganska aktiva fram till sekelskiftet. Därefter försvann de från musikbranschen i många år. 

Häromåret gjorde de dock comeback och är nu åter aktuella med den nya singeln “For Me and My Demons”.
– Den handlar om ljuset i mörkret och om att bli vän med sina demoner, berättar bandet. 

Ni hör den finstämda låten, som hämtat inspiration från både Depeche Mode och The Cure, här: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Norges bästa liveband startar Europaturnén i Stockholm

Tio år efter en utsåld avskedsturné återuppstod Kaizers Orchestra i höstas och fortsatte på samma …