More – hyllar Bob Dylan med elektrifierad cover av “One More Cup of Coffee”

I går fyllde ingen mindre än Robert Zimmerman, mer känd som Bob Dylan, 82 år. 

Sedan deras senaste släpp, ”Snowflake Supernova”, i oktober förra året har det varit tyst om det svenska elektropopbandet More, men som en hyllning till Mr. Dylan bjuder de nu på en tolkning av ”One More Cup of Coffee” från hans sjuttiotalsalbum Desire. 
– Vi har haft den här covern klar i nästan två år och tänkte först ge ut den när Bob Dylan fyllde 80 år, men på grund av släppet av vårt andra album, Appraisal, var vi tvungna att ta en liten kreativ paus. Just nu skriver vi på vårt tredje album och kände att vi ville släppa denna cover på Bob Dylans 82-årsdag, som en hyllning till en av de största artisterna i världen.

Zero Magazine gillar konceptet och ger en stor tumme upp! 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

O!Dorian – funderar kring svek på nya singeln Limelight

O!Dorian – alias den livsglade frisören och schlagerdivan Emil Löfström, som beskriver sin musik som …