Sick & Busy – “Look Who’s Talking Now”

Saknar du det neonglittrande åttiotalet? Tycker du om musik som blippar och bloppar? Älskar du rent utav Erasure? 

Då är sannolikt Sick & Busy, alias Joachim Schröter från Skövde, din grej. 

Hans nya låt, “Look Who’s Talking Now”, är en elektronisk energikick. Ämnet som behandlas är dock allvarligt. 
– Jag skrev “Look Who’s Talking Now” för länge sedan i ett tidigare förhållande. Den handlar om att leva med någon som har en personlighetsstörning och tvingas utstå ilska, hot och övergrepp. Men det är också en låt om att resa sig och gå vidare. 

Ni hör den här: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Lucca Leeloo – “Never Look Away”

Vilken är kopplingen mellan jylländska Aarhus och neonglittrande nätter i Milano?  Jo, kanske Lucca Leeloo, …