Deathstars – nytt album och videosingel

Strömstadsbandet Deathstars släppte nyligen sitt femte studioalbum, Everything Destroys You.

Elektroniska slingor kombineras med tunga gitarrer, monotona rytmer och dystopiska texter, vilket skapar en mörk atmosfär som inte är helt olik Rammstein eller nittiotalets Laibach. Ni kan se titellåten som videosingel nedan:

Alla som är sugna på gotisk industrimetal eller som bandet själva beskriver det – deathglam – gör helt rätt i att lyssna här. 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Se Lindemanns AI-video

Lilla snigel akta dig.