Glashus – “Lush”

Sydsvenska Glashus, som består av Iona Köhler Alvén och Mattias Norén, kombinerar catchy melodier, snygga syntljud och dansanta beats med genomtänkta texter.

Deras nya singel, ”Lush”, är inte en hyllning till det förträffliga nittiotalsbandet med Miki Berenyi bakom mikrofonen, utan beskrivs som ”en somrig popdänga med fina melodier om sexting och dejta på distans.”

Ni hör den här: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

1984 – tillbaka med högenergiska “Love Gun”

1977 släppte New Yorks glammiga monsterrockare KISS en låt vid namn “Love Gun”, men det …