Kondoleanser – släpper debut-EP:n “Århundradets Anekdot”

Låt oss titta lite närmare på det begåvade unga bandet Kondoleanser, som har sina rötter på Gotland och gör melodiös indietronica.

De släpper nu sin debut-EP, Århundradets Anekdot, som kombinerar Kent-aktigt vemod à la Tillbaka till samtiden med luftiga stämningar som så smått leder tankarna till åttiotalets Reeperbahn med Olle Ljungström i spetsen. 

En elegant debut, som bådar gott inför framtiden! Ni gör helt rätt i att lyssna här: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!