Shadow of Turning – snygg psykedelisk indietronica på debutalbumet

Vad sägs om lite snygg psykedelisk indietronica av svensk modell?

Detta är vad Christian Roth och Tomas Svensson, alias Shadow of Turning, bjuder på. Deras självbetitlade debutalbum har potential att tilltala alla som uppskattar fina band som a-ha, The Church och Echo & The Bunnymen. 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Trentemøller – ljusglimtar i melankolin

Danmarks intressantaste artist under tvåtusentalet, Anders Trentemøller, är tillbaka med ett nytt album som utvecklar …