Thursday , February 29 2024

Tynt – “Everest”

Har ni lyssnat på ett new wave-/indietronicaband från Hong Kong någon gång?

Annars är det dags att testa något nytt!

Tynt kombinerar drivande basgångar och snygga syntmelodier på ett sätt som borde tilltala alla vänner av New Order och Pet Shop Boys. Men har samtidigt en lätt exotisk känsla, som visar deras bakgrund.

Deras nya singel, ”Everest”, handlar om den ändlösa resan att hitta sig själv. Kanske är vägen smärtsam, men till slut måste vi klättra upp på berget bara för att ta reda på vad som väntar på andra sidan…

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Boy Omega – “Apricity”

Boy Omega, alias multiinstrumentalisten Martin Henrik Hasselgren, är tillbaka med den nya singeln ”Apricity”, som …