Friday , January 27 2023

MAIN – “Let’s Stay On the Road”

Göteborgsduon MAIN, som består av Martin Permer från Francesca e Luigi och jazzsångerskan Christina Post, såg dagens ljus redan 2014. 

Det tog dock många år innan de hittade rätt uttryck. Men under 2022 har de fullständigt exploderat. Nya ”Let’s Stay On the Road” är det sjunde släppet på nio månader.

Bandet själva säger självsäkert “Det är inte svårt när man har hopat kvalitetslåtar i åtta år”. 

MAIN beskriver sin musik som en kombination av ”mörker, allvar och skruvad humor” och refererar till storheter som Tori Amos och Depeche Mode.

Under 2023 väntar en spännande duettsingel och ett CD-album från MAIN. Som aperitif kan ni avnjuta ”Let’s Stay On the Road”. 

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Train To Spain – “Shed No Tears”

Den skånsk-göteborgska duon Train To Spain fortsätter sitt höga produktionstempo och är tillbaka med sin …