Thursday , June 20 2024

Train To Spain – “Shed No Tears”

Den skånsk-göteborgska duon Train To Spain fortsätter sitt höga produktionstempo och är tillbaka med sin tredje singel för hösten.

Det handlar om en upbeat och dansgolvsvänlig elektropoplåt med det positiva budskapet att inte fälla tårar, trots att själ och hjärta må vara sårade.

Bandets sångerska, Helena Wigeborn, ger sin tolkning till Zero Magazine: 
– För mig handlar den om att stärka sig själv som man är och inte försöka ändra sig bara för att passa in eller vara på ett visst sätt. Vägen till att landa i sig själv och acceptera alla sina små egenheter kan vara kantig och man möter på en hel del motstånd, men i slutändan vinner man på att stå upp för sig själv, sitt agerande och sin personlighet.

Ni hör “Shed No Tears” här:

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Både Pet Shop Boys och Francesca e Luigi besjunger ensamheten

1991 släppte Mauro Scocco ”Till dom ensamma” för att lyfta fram de människor som har …