Friday , December 2 2022

The Slashes – ”My Empty Case”

Gillar ni Interpol, Editors, The Smiths och Echo & the Bunnymen?

Då är det en god idé att kolla upp The Slashes från San Diego, som de senaste åren fått mycket uppskattning i USA och Mexiko. 

Deras nya singel, ”My Empty Case”, är modern indie-postpunk av fin modell. Ni hör den här: 

 

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Suede – Autofiction: stor utlottning av skivor och väskor!

Den här dagen tillhör Suede!  Så vad sägs om en utlottning på temat Autofiction?  En …