Wednesday , February 28 2024

Enligt flera källor kommer Depeche Mode att hålla en presskonferens i Berlin den fjärde oktober.

Enligt Depeche Mode Europas fansida kommer Depeche Mode att hålla en presskonferens i Berlin den fjärde oktober i år.

Det var i maj som vi nåddes av nyheten att originalmedlemmen Andy Fletcher hastigt avlidit. Efter att gruppen tidigare enbart gjort kortfattade kommentarer kring sin väns bortgång, verkar det nu som de kvarvarande medlemmarna samlat sig.

Bilder att Dave Gahan och Martin L Gore har träffats i Santa Barbara har släppts via den officiella Facebooksidan. Det har också cirkulerat rykten från personer kopplade till turnébolag i Europa om att en turné ska förberedas och flera arenor lär redan vara bokade för konserter med Depeche Mode sommaren 2023.

Nu sprider fanssidornas inlägg om att en presskonferens ska hållas i Berlin den fjärde oktober i år. Där ska det presenteras ett nytt album och en turné, enligt samma källor.

De närmaste dagarna får vi nog svar på om uppgifterna bekräftas av gruppens officiella kanaler och fansen därmed kan få svar på sina frågor om album, turné och eventuella återföreningar med gamla gruppmedlemmar.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

David Josephson – “Misslyckandets estetik (Diamond Heist Remix)”

David Josephson, bekant från ambitiösa Nervous City, Nervous Self, brukar referera till Leonard Cohen och …