Thursday , February 2 2023

Suede – “15 Again”

För ett par veckor sedan släppte Suede den första singeln, “She Still Leads Me On”, från det kommande albumet, Autofiction.

Nu är ytterligare en singel ute. Närmare bestämt ”15 Again”, där Brett Anderson beskriver känslan av att för första gången vara förälskad i livet.

Autofiction, som är britternas nionde studioalbum och är inspelat i klassiska Konk Studios i London, kommer i mitten av september. Brett Anderson beskriver skivan som levande och passionerad.
Autofiction has a natural freshness, it’s where we want to be.

Fredagen den 12 augusti spelar Suede på Øyafestivalen i Oslo.

Zero Magazine lovar att hålla er uppdaterade om albumet. Lyssna på storslagna ”15 Again” nedan:

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

The Connecting Dots – Treasures In The Valley

I fjol fick Stockholmsduon The Connecting Dots välförtjänt uppmärksamhet för sin snygga, elektroniska indietronica och …