Saturday , August 20 2022

Julian Brandt och Emmon – “Fall into Someone’s Arms”

Julian Brandt är en man med många järn i elden.

Vi känner honom från fina band som Bobby, Kamera, Lustans Lakejer och Julian & Marina. Han har dessutom samarbetat med ett flertal pionjärer inom den elektroniska musiken, som Ralph Lundsten, Greg Fitzpatrick, Tom Wolgers och Johan Vävare.

Även på sin nya singel, ”Fall into Someone’s Arms”, har han en celeber gäst. Nämligen Sveriges electroclashdrottning, EMMON, alias Emma Nylén.

Smart elektronisk pop som både andas åttiotal och 2022. Ni hör ”Fall into Someone’s Arms” här:

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Page – Aska under mitt skinn

Eddie Bengtsson är inte USA:s 45:e president. Bland de troligen 42^23 saker som skiljer dem …