Tuesday , April 23 2024

Julian Brandt och Emmon – “Fall into Someone’s Arms”

Julian Brandt är en man med många järn i elden.

Vi känner honom från fina band som Bobby, Kamera, Lustans Lakejer och Julian & Marina. Han har dessutom samarbetat med ett flertal pionjärer inom den elektroniska musiken, som Ralph Lundsten, Greg Fitzpatrick, Tom Wolgers och Johan Vävare.

Även på sin nya singel, ”Fall into Someone’s Arms”, har han en celeber gäst. Nämligen Sveriges electroclashdrottning, EMMON, alias Emma Nylén.

Smart elektronisk pop som både andas åttiotal och 2022. Ni hör ”Fall into Someone’s Arms” här:

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Anna Öberg och Page – live på Dickens i Helsingborg

I början av april ställer sig två av den svenska elektropopens intressantaste namn på Charles …