tíklá – debutalbumet 13 Realms släppt

Den Stockholmsbaserade dark wave-duon tíklá, alias Patrik “tórvald” Adolfsson och Jorunn Stridh, har släppt sitt debutalbum.

Skivan heter 13 Realms och består av 13 noga utvalda låtar, som behandlar olika livshändelser. De går in på döden och på att ta farväl av nära och kära, men tar även upp destruktiva relationer och hur musiken kan hjälpa folk att bearbeta svårigheterna.

Under sommaren har tíklá fokus på att spela in musikvideor och göra klart mer material inför höstens spelningar. Mer information här.

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

O+HER – “Nothing Like Midnight”

Darkwaveduon O+HER, som består av Tobias Bernstrup och Erica Li, har släppt en ny singel. …