Julian & Marina – “Open Relationship”

Under projektnamnet Julian & Marina hittar vi, som bekant, inga mindre än Julian Brandt (Bobby, Kamera, Lustans Lakejer och uppskattad soloartist) och Marina Schiptjenko (BWO, Vacuum, radioprofil och framgångsrik gallerist), som slagit sig ihop för att göra elegant elektronisk pop tillsammans.

Med ”Pop / Art / Crooner / Fashion” som ledord har duon byggt upp ett helhetskoncept som är tämligen unikt på den svenska scenen.

Tio år efter debuten släpper de nu den nya singeln “Open Relationship”. Låttiteln anspelar mycket riktigt på att Julian och Marina är ett musikaliskt par som lever i ett öppet förhållande. 

På “Open Relationship” kan vi – för första gången hittills i denna konstellationen – höra Julians härligt funkiga och Duran Duran-inspirerade basspel, som alla vänner av Lustans Lakejer är bekanta med.

Julian & Marina låter hälsa att en EP är på gång. Följ dem på deras Facebooksida.

Ni hör electro crooner-delikatessen nedan. Och kom ihåg: ”Julian & Marinas music is made for beautiful people only…”

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Tullakrok i Ängelholm – festival med bland andra Abu Nein och Timo Räisänen

Under många år var musikfestivalen Tullakrok, vid Rönne Å i Ängelholm, ett uppskattat arrangemang med …