Sunday , December 4 2022

Hatif – “Repetition”

Den elektroniska Stockholmsduon Hatif, med Markus Majdalani och Johan Eckerström bakom maskinerna, är tillbaka med en färsk singel.

Nya ”Repetition” visar en hårdare sida av Hatif med nedbrutna beats, retrodoftande syntljud och naken sång. Låten handlar om förlorad kontroll och motstridiga verkligheter. 

”Repetition” släpps via Town And Tower Records och är Hatifs fjärde singel från det kommande albumet, Everything Is Repetition, som är planerat till längre fram i vår.

Om ni vill uppleva Hatif live, så spelar de på Subkultfestivalens kick off på The Crypt i Linköping på valborg, 30 april. 

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Kite

Kite spelar på Dalhalla nästa år!

Den 2 september 2023 spelar Kite i Dalhalla, arenan i det nedlagda kalkbrottet utanför Rättvik. …